aaaaaaa
 

 

 

 

 

 

U kan Artiorix vinden in het centrum van Tongeren,de oudste stad van Belgie. naast het gallo romeins museum en op enkele passen van de Grote Markt  en de Baziliek.
Onze galerij ligt in een gerestaureerd herenhuis in de Kielenstraat nummer 10.
We beschikken hier over een tentoonstellingsruimte van 100m2,  verdeeld in 3 ruimtes, die naadloos met elkaar zijn verbonden. In onze stadstuin kan je beelden en Borowski-tuinverlichting bekijken in de omgeving waarin ze het  best tot uiting komen.

Bij de inrichting hebben we vooral aandacht geschonken aan een degelijke verlichting en een eenvormig interieur, zodat alle kunstvormen er perfect tot hun recht komen. Door hiernaast op foto's te klikken kan je enkele foto's zien van de binnen- en buitenkant van de galerij.

ARTIORIX staat open voor alle vormen van kunst van niveau. Er worden enkele werken in permanentie tentoon gesteld, afgewisseld met enkele onemanshows. Voor meer info hierover, zie EXPO'S
De permanentie en verkoop worden bepaald in overleg met de kunstenaars.
De tentoongestelde werken worden door de kunstenaars geleverd met een certificaat van echtheid.

We hebben steeds werken ter beschikking van Jan Latinne, Denise Thewissen, Han Thorig,Odile Kinart, Somville, Corneille, Jan Decleir en Borowski

Openingsuren:

elke zaterdag : 14u tot 18u
elke eerste zondag van de maand : 14u tot 17u
andere dagen werken we achter gesloten deuren en
op afspraak : 0475 721889

 

 

 

aa